Wittere tanden met het nieuwe CB12 White Mondwater

CB12 White: neutraliseert een slechte adem, met Whitening effect

Amstelveen, 28 maart 2018 – Nu verkrijgbaar: CB12 White Mondwater, een nieuw mondwater dat niet alleen 12 uur lang beschermt tegen een slechte adem, maar tegelijk ook helpt de tanden witter te maken. Al na twee weken tweemaal daags spoelen na het tandenpoetsen. Het helpt vlekdeeltjes die de tanden verkleuren, veroorzaakt door bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn of nicotine, te verminderen en meteen te beschermen tegen nieuwe vlekken. Daarbij bevat CB12 White geen alcohol.

Met CB12 White wordt de CB12-productlijn uitgebreid en biedt het een complete oplossing voor een goede adem op ieder moment van de dag. CB12 White is verkrijgbaar bij drogist en apotheek voor de consumentenadviesprijs van €9,99. Naast CB12 White Mondwater is er ook CB12 Regular Mondwater met extra fluoride en CB12 Mild Mondwater met een milde smaak verkrijgbaar. Voor de momenten tussendoor is er CB12 Boost Kauwgom en CB12 Mondspray.

In tegenstelling tot sommige andere mondwaters die de adem enkel maskeren met een sterke mintsmaak, pakt CB12 met haar unieke en gepatenteerde formule de slechte adem bij de bron aan en neutraliseert deze. De actieve ingrediënten van CB12 zijn zink en chloorhexidine. De specifieke combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een optimale werking waardoor de gassen die een slechte adem veroorzaken dus niet vrijkomen.

CB12: blijvend in prijs verlaagd!
De Regular en Mild mondwaters van CB12 (250ml) en CB12 Boost Kauwgom zijn blijvend in prijs verlaagd. CB12 Regular en Mild hebben een consumentenadviesprijs van €8,99 en CB12 Boost Kauwgom van €2,99.

Lees hier meer over CB12 White Mondwater >

Koop hier CB12 White Mondwater online >