CB12  ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen van de producten van CB12 vinden? Lees hier de ervaringen.

Deel jouw ervaring en maak kans op een powerbank*!
Met de powerbank laad je jouw mobiele apparaten gemakkelijk op. Ideaal voor onderweg. 

*Lees hier de algemene gebruiksvoorwaardenactievoorwaarden en gedragscode kansspelen van het gebruik van deze pagina.

loading-overlay

Ervaringen  (18)

  1. Rob den Tuinder ⋅ July 28, 2018
    Waarderen

    Ik gebruik nu al een paar maanden CB12 en ben tot de conclusie gekomen dat het perfect helpt tegen slechte adem en gedurende een lange tijd zeker 12uur wat het aan geeft.
    Ik gebruik mondwater en daarna de kauwgom en tussendoor ook nog de mondspray ik ben er heel tevreden mee en ik zou het ook iedereen aanraden.

  2. R van Buul ⋅ May 9, 2018
    Waarderen

    CB 12 is een fantastisch product, ik koop en gebruik het al jaren. In het begin kocht ik flessen met een dosseer pompje. Zijn die nog verkrijgbaar?

  3. Ellis ⋅ May 3, 2018
    Waarderen

    Cb12 whitening werkt bij mij echt fantastisch. Zelfs wat donkere plekjes vervagen en een antal zijn zelfs weg. Daarnaast frisse adem, iets waar ik mij prettig bij voel.

  4. Maria ⋅ April 25, 2018
    Waarderen

    Fijn product en geeft een fris gevoel in de mond.

  5. Egbert Luchtmeijer ⋅ April 11, 2018
    Waarderen

    Spoelen met CB12 hoort nu bij het ochtendritueel. Geeft de hele dag een heerlijk en zeker gevoel. Inderdaad voelen de tong en tanden even stroef maar dat valt geleide de ochtend helemaal weg.
    Gebruik het nu een paar maanden en ben helemaal om. Hoort ook als ik een paar dagen weg moet bij de standaarduitrusting. Dat de prijs wat hoog is, daarvoor laat ik als het zou moeten liever wat anders staan. Een vieze adem kost in ieder geval veel schaamte.

  6. R Veeken ⋅ April 9, 2018
    Waarderen

    CB 12 werkt wel, maar ik heb het idee dat het effect weg is zogauw ik iets gedronken heb. Om mag je na gebruik 12 uur niet eten of drinken? Ik drink gewoonlijk thee of bitter lemon.

  7. leo ⋅ July 29, 2017
    Waarderen

    Top product. Vrijwel geen last meer van slechte adem.

  8. S.shala ⋅ April 17, 2017
    Waarderen

    Top!! De combinatie mondspoeling en mondspray geeft een zelfverzekerd gevoel bij mij en ik ga zeker ook een vakantie verpakking halen bij kruidvat

  9. John ⋅ May 14, 2016
    Waarderen

    We hebben CB12 gekregen om uit te proberen het geeft een erg frisse adem zeker een aanrader!
    Ik blijf het zeker gebruiken om zeker te zijn van een frisse eerste indruk.

  10. Astrid ⋅ April 26, 2016
    Waarderen

    Ik heb de CB12 boost kauwgom om uit te proberen gekregen. Wat een heerlijk frisse ervaring is dat! Ideaal voor als je na de lunch geen gelegenheid hebt om je tanden te poetsen en je toch de zekerheid van een frisse adem wilt hebben.

  11. demi ⋅ March 13, 2016
    Waarderen

    het werkt perfect! Een lekkere frisse adem, geeft je genoeg zelfvertrouwen om alles aan te kunnen!!!

  12. Lara van Veen ⋅ February 8, 2016
    Waarderen

    Ik heb de CB12 boost kauwgom gekocht. De kauwgom is super fijn voor onderweg als je nét even een frissere adem wilt. De frisheid blijf je lang proeven.

  13. Sufina ⋅ January 30, 2016
    Waarderen

    Ik heb 2 weken terug de mondspoeling gekocht. Nou sinds ik CB12 gebruik voel ik me zekerder over mijn adem. Het geeft me in de ochtend al meteen een fris gevoel. Ik krijg er in elk geval een boost in mijn zelfvertrouwen van en dat blijft zo de hele dag door!

  14. browny ⋅ January 27, 2016
    Waarderen

    Ik gebruik al enige tijd CB12 de niet milde vorm.

    Wat mij opgevallen is als je lang spoelt per keer dat er nog een positief aspect is (voor mij in ieder geval).

    Ik heb dan minder eetlust en ik probeer af te vallen das dat bevalt mij goed.

    Voor de rest een goede werking.

    enig minpuntje is dat het relatief duur is.

  15. Mirthe Fleur van Veen ⋅ January 17, 2016
    Waarderen

    Wat een geweldig spul zeg! Een verpakking CB12 boost maakt het onzekere zeker! Een echte aanrader voor iedereen met een slechte adem en een laag zelfbeeld!

  16. Petra ⋅ January 14, 2016
    Waarderen

    Ik heb de nieuwe kauwgom van cb12 geprobeerd, Een hele verfrissende smaak die best lang blijft hangen. Even wennen omdat het in eerste instantie een harde bite is maar vond de smaak prima, deed me denken aan de wybertjes smaak. Sterk en verfrissend.

  17. Anne ⋅ August 21, 2015
    Waarderen

    Die nieuwe kauwgom... even wennen maar wat lekker!

  18. Kasper ⋅ August 7, 2015
    Waarderen

    Ik heb CB12 Mild een week of twee geprobeerd en na de eerste keer spoelen was ik meteen erg enthousiast! Het lijkt alsof de werking nog veel langer is dan 12 uur, want eigenlijk hoef ik niet elke dag te spoelen en misschien zelfs maar een keer in de week. Ik vind het de prijs dus ook echt meer dan waard! Het enige nadeel is dat ik wel extreem droge en gescheurde lippen heb gekregen, maar door CB12 minder intensief te gebruiken heb ik bijna geen last meer van deze klachten en toch een redelijk constante frisse adem.

  19. review-loader