CB12  ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen van de producten van CB12 vinden? Lees hier de ervaringen.

Deel jouw ervaring en maak kans op een powerbank*!
Met de powerbank laad je jouw mobiele apparaten gemakkelijk op. Ideaal voor onderweg. 

*Lees hier de algemene gebruiksvoorwaardenactievoorwaarden en gedragscode kansspelen van het gebruik van deze pagina.

loading-overlay

Ervaringen  (211)

  1. S.shala ⋅ April 17, 2017
    Waarderen

    Top!! De combinatie mondspoeling en mondspray geeft een zelfverzekerd gevoel bij mij en ik ga zeker ook een vakantie verpakking halen bij kruidvat

  2. John ⋅ May 14, 2016
    Waarderen

    We hebben CB12 gekregen om uit te proberen het geeft een erg frisse adem zeker een aanrader!
    Ik blijf het zeker gebruiken om zeker te zijn van een frisse eerste indruk.

  3. Astrid ⋅ April 26, 2016
    Waarderen

    Ik heb de CB12 boost kauwgom om uit te proberen gekregen. Wat een heerlijk frisse ervaring is dat! Ideaal voor als je na de lunch geen gelegenheid hebt om je tanden te poetsen en je toch de zekerheid van een frisse adem wilt hebben.

  4. demi ⋅ March 13, 2016
    Waarderen

    het werkt perfect! Een lekkere frisse adem, geeft je genoeg zelfvertrouwen om alles aan te kunnen!!!

  5. Lara van Veen ⋅ February 8, 2016
    Waarderen

    Ik heb de CB12 boost kauwgom gekocht. De kauwgom is super fijn voor onderweg als je nét even een frissere adem wilt. De frisheid blijf je lang proeven.

  6. Sufina ⋅ January 30, 2016
    Waarderen

    Ik heb 2 weken terug de mondspoeling gekocht. Nou sinds ik CB12 gebruik voel ik me zekerder over mijn adem. Het geeft me in de ochtend al meteen een fris gevoel. Ik krijg er in elk geval een boost in mijn zelfvertrouwen van en dat blijft zo de hele dag door!

  7. browny ⋅ January 27, 2016
    Waarderen

    Ik gebruik al enige tijd CB12 de niet milde vorm.

    Wat mij opgevallen is als je lang spoelt per keer dat er nog een positief aspect is (voor mij in ieder geval).

    Ik heb dan minder eetlust en ik probeer af te vallen das dat bevalt mij goed.

    Voor de rest een goede werking.

    enig minpuntje is dat het relatief duur is.

  8. Petra ⋅ January 14, 2016
    Waarderen

    Ik heb de nieuwe kauwgom van cb12 geprobeerd, Een hele verfrissende smaak die best lang blijft hangen. Even wennen omdat het in eerste instantie een harde bite is maar vond de smaak prima, deed me denken aan de wybertjes smaak. Sterk en verfrissend.

  9. Anne ⋅ August 21, 2015
    Waarderen

    Die nieuwe kauwgom... even wennen maar wat lekker!

  10. Kasper ⋅ August 7, 2015
    Waarderen

    Ik heb CB12 Mild een week of twee geprobeerd en na de eerste keer spoelen was ik meteen erg enthousiast! Het lijkt alsof de werking nog veel langer is dan 12 uur, want eigenlijk hoef ik niet elke dag te spoelen en misschien zelfs maar een keer in de week. Ik vind het de prijs dus ook echt meer dan waard! Het enige nadeel is dat ik wel extreem droge en gescheurde lippen heb gekregen, maar door CB12 minder intensief te gebruiken heb ik bijna geen last meer van deze klachten en toch een redelijk constante frisse adem.

  11. Lisa ⋅ November 19, 2014
    Waarderen

    Ik heb CB12 Mild nu 1 keer gebruikt en ben meteen al enthousiast. Ten eerste heb ik geen vieze smaak meer in mijn mond en is de vieze geur weg. Maar ook voelt mijn mond enorm schoon aan. Wat ik ook opmerkelijk vind is dat ik mijn eten beter proef, de smaak is intenser. Na het eten ruik ik nog steeds fris uit m'n mond, al zal na een maaltijd met knoflook dit effect snel verdwijnen ;) Ik vind het de prijs meer dan waard.

  12. Marc ⋅ September 19, 2014
    Waarderen

    Ik koop CB 12 alleen wanneer het ergens in de aanbieding is.
    Het werkt goed maar ik vind de prijs echt te hoog.
    Onlangs de 500ML verpakking gekocht maar constateerde dat deze geen doseersysteem heeft.
    In plaats daarvan een veel te groot gat waardoor het vrijwel onmogelijk is om zonder te morsen te doseren.
    Maar nogmaals, het werkt goed.

  13. Lucie ⋅ September 4, 2014
    Waarderen

    Ik gebruik nu cb 12
    Ik ben zo blij mee. Al die tijd liep ik met t idee een stinkende mond te hebben.
    Zelf in de vroege ochtend heb ik geen slechte adem meer.
    Ik ben heel blij
    Nu kan ik alle momenten van de dag zoenen met mijn vriend
    En praten met iedereen zonder bang te zijn dat mn mond stinkt
    Dank je wel maker van cb12
    Je geeft mij een stukje zelf vertrouwen terug
    Mijn dank is erg groot

  14. renata ⋅ August 19, 2014
    Waarderen

    cb12 is heel goed spul
    ik gebruik het sinds vandaag
    en ben erg te vreden

  15. Astrid ⋅ July 31, 2014
    Waarderen

    heerlijk frisse adem

  16. marie-jose ⋅ July 27, 2014
    Waarderen

    je krijgt er een lekkere frisse adem door, maar ik vindt het wel een beetje prijzig

  17. Adri d'Hont ⋅ July 24, 2014
    Waarderen

    Bij het gebruik van dit proefmonster - had het bewaard voor ik naar de tandarts ging - heb ik besloten om nu zo snel mogelijk beide varianten te gaan proberen. Voelt inderdaad direkt of geheel je mond " bacterievrij " is !!!

  18. Anoniem ⋅ July 23, 2014
    Waarderen

    zo heerlijk fris met CB12 is super wow

  19. Anoniem ⋅ July 22, 2014
    Waarderen

    Geen overdreven smaak, schoon en lekker lang frisse adem. De eerste complimenten zijn al binnen, dus zeker aan te raden:-)

  20. Anoniemlucien scheien ⋅ July 18, 2014
    Waarderen

    Je hebt het idee, dat alle ongewenste bacteriën ogenblikkelijk worden vernietigd.

  21. review-loader